Medlemsbrev Augusti

Grilla!
Sådär frammåt slutet av sommaren så kommer vi i styrelsen att arrangera en grillning då alla är välkomna. Grillningen kommer att gå av stapeln den 20:e augusti och vi börjar värma grillen klockan 16:00.
Vi kommer vara på innergården till våran lokal på Polhemsgatan 38. Vid eventuellt regn lär tillställningen flytta inomhus! UFS bjuder på sallad och tilltugg

Projektbidrag
Vi har fortfarande pengar kvar i potten för projektbidrag. Skicka era ansökningar till styrelsen@ufs.se så behandlar vi dom vid nästa styrelsemöte.
För mer information se fliken ”Projektbidrag” på http://ufs.se/bidrag/.

Nystartsbidrag
Nyanslutna medlemsföreningar kan söka nystartsbidrag från UFS på upp till 1000kr för att starta sin föreningsverksamhet.
Mer information om hur man ansöker och vad som krävs finns under fliken ”Nystartsbidrag” på http://ufs.se/bidrag/.

Föreningsstöd
Om ni som förening känner behov av att få hjälp med föreningsarbete, organisation eller demokratiskt arbete, så kan ni läsa under ”Starta förening” på denna sida: http://ufs.se/medlemskap/ eller kontakta styrelsen på styrelsen@ufs.seså hjälper vi gärna er.

Lokalföreningen Polhem
För att delta eller hålla verksamhet i vår lokal kräver vi att du är medlem i någon av våra medlemsföreningar.
Om du vill använda lokalen men inte känner att någon av våra medlemsföreningar passar, så kan du gå med i Lokalföreningen Polhem. För mer information kontakta styrelsen@ufs.se.

Meetup
UFS meetup står till förfogande för alla medlemsföreningar som är intresserade. Den finns att besöka här: https://www.meetup.com/Unga-Forskare-Stockholm/, gå med i gruppen och maila styrelsen@ufs.se för att få rättigheter till att lägga upp events.

Prenumerera på medlemsbrev
Du kan prenumerera på detta medlemsbrev via vår hemsida http://ufs.se/, så får du framtida utskick automatiskt till din epost