Lokalen

Unga Forskare Stockholm hyr en lokal, tillika kansli, på Polhemsgatan 38 i Stockholm. I lokalen har styrelsen sina möten, där förvaras låneprylar, samt övriga bra att ha-saker som organisationen samlat på sig genom åren.

UFS kökUFS filmrum

Huvudsyftet med lokalen är dock att den ska kunna nyttjas av våra föreningar och medlemmar. Den löpande verksamheten i lokalen sker mer sporadiskt under rådande restriktioner men det är fortfarande möjligt att boka lokalen fram till 1 juni. Mer information på separat sida.

Vad är på gång?

Undrar du om någon är på plats? Då kan du ringa 08-10 77 00 och fråga!

Bokningar markerade med ** är inte i lokalen.

Boka lokalen

Vill er förening boka lokalen? Maila styrelsen styrelsen@ufs.se.

Skapa verksamhet

Det finns utrymme för mer verksamhet i lokalen! Vill du och din förening bedriva verksamhet i vår lokal? Kanske en studiecirkel, filmkvällar på temat sci-fi, labbar, legobyggande, eller vad som helst. Allt är välkommet så länge det är inom vetenskap och teknik. Maila styrelsen@ufs.se så snackar vi mer om det!

Lust att arrangera något, men saknar förening?

Vill ni hålla i en temakväll, kurs, projekt m.m. i våran lokal, men saknar en förening? Då kan ni göra det via UFS lokalförening, Lokalföreningen Polhem. Skicka ett mail till styrelsen@ufs.se, så berättar vi mer! Ni kan gå med i Lokalföreningen Polhem här.